Nya jackor!

Nu blir det lite klädblogg här igen! Okej, två av jackorna kommer från i höstas, men då hade jag ju ingen blogg så jag kan lika gärna skriva om dom nu. Den första hittade jag på Tradera efter mycket letande efter en kappa med mycket ull i. Jag är mycket nöjd med den här måste jag säga! 65% ull, skärp i midjan och 350kr. Passar finfint till färgglada halsdukar och lovikavantar också.
 
 
Jag ville också ha en jacka med luva och i fin färg att kunna byta till, så förra veckan köpte jag den här på rean på Twintip. För grönt är ju faktiskt skönt. Gillar också luddet i luvan. Jag har en riktigt varm jacka från Fjällräven men känner mig bara som en fyrkant i den, så funderar på att sälja den.
 
 
Jag har också letat på Tradera ett tag efter en fin regnjacka. Kanske inte riktigt säsong för det nu, men det lär det ju bli snart, hoppas! Eller alltså inte att det ska regna men att det blir vår snart... Jag tycker att dom finaste regnjackorna är gula eller röda så blev glad när jag hittade den här för 199kr. 
 
 
Den här rosa skönheten köpte jag i oktober på Tradera för 149kr. Jag har faktiskt inte använt den för den är lite för kall ännu, då det är för liten för mig att stänga. Inte så praktiskt kanske men tycker ändå såna här shearlingjackor är finast öppna, som skinnjackor. Och så passade färgen så fint till mina rosa kängor. 
 
 
Alla Traderajackor var mycket billigare än rea-jackan som kostade 490kr, men är lika fina och som nya. Tradera for the win!

Bloggkärlek

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18465213/?claim=rygv79ryapb">Follow my blog with Bloglovin</a>
 
Nu finns jag på bloglovin, En sällsam blogg. Följ mig där!

Måndagslistan

Vilken tid vaknade du i morse?
Vaknade kl 10 trots att jag ställt klockan på 8.30. Behövde visst sova länge. Ställer klockan oftast även när jag har semester för annars vänder jag på dygnet direkt och missar typ alla sol. Är en sån extrem kvällsmänniska, blir ofta pigg runt 22 på kvällen och kan sen vara vaken hur länge som helst. Men det funkar inte riktigt med jordens dygnsrytm...
 
 
Vad åt du till frukost idag?
En himla fattig frukost på mackor med bara smör, kaffe med mjölk och havredryck och cashewnötssmör, så den blir det ingen bild på. Måste gå och handla. 
 

Dagens outfit?

Hej hej kläderna. 

Ett av mina bästa loppisfynd, en julkjol från shpock för 30 kr, Collagetröja från Soft grey, linne från min mamma och skorna är gamla men kanske från Åhlens?

Vad ser du fram emot den här veckan?
Hela veckan nästan! Ska träffa kompisar jag inte sett på evigheter, en har fått barn tom. Gå på Nours föreställning En komisk depression på söndag. Förhoppningsvis får jag också hem en matta och hylla jag har köpt från Åhléns till köket så att det äntligen blir lite fint där. Kommer nog försöka hinna med några loppisrundor också! 

Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Jag köper en matkasse från Årstiderna varannan vecka så det blir mat från deras recept. Dom har en kasse med bara ekologisk och vegetarisk mat så den är toppen! Det har verkligen varit en lifasaver nu när jag varit sjuk, gillar varken att handla eller laga mat i vanliga fall men nu har det varit ännu svårare. Hade kasse varje vecka förut men hann inte riktigt äta upp allt, så tycker varannan räcker. Annars ser jag fram emot att äta ute någon gång, kanske brunsch. 

Bild från Årstiderna
 

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Yoga! Är man trött i huvudet brukar det vara bra att använda kroppen men det är lätt att man inte orkar. Nu vill jag verkligen hinna göra i alla fall en halvtimmas yoga nästan varje dag. Brukar göra Yoga with Adriane från Youtube. Älskar henne för hon pratar mycket om det viktiga med den inre yogan men verkar samtidigt så knäpp:)

 

Lista hittad hos Swede meets Texan.  

Visa fler inlägg