Veckans planer

Nu är det vecka 12 och jag mår faktiskt mycket bättre än förra måndagen. Tror jag hade något virus i kroppen som ville ut, för jäklar vad folk är sjuka omkring en just nu. Förra veckan kändes det också som vår på riktigt nästan hela veckan och det hjälper ju till. Så känner att jag har mer energi att ta mig an den här veckan, det här är planen:
 
Tisdag: Jobba och träffa psykolog på Rehabakademin för vidare utredning
 
Onsdag: Min lediga dag (jobbar ju 80% i vanliga fall så det har jag alltid varit). Ska träffa min kompis Josefin på kvällen och äta och prata och sånt kul.
 
Torsdag: Har jag faktiskt tagit semester då jag ska till Rehabakademin igen mitt på dagen. Kändes för meckigt att jobba också. Det blir sista träffen innan jag ska få ett utlåtande av dom. Jag hoppas på att jag får gå det långa programmet, men det beror på vad dom tycker lämpar sig bäst för just mig. Spännande minst sagt!
Sen tänkte jag försöka gå och sälja min elbas och uckulele som jag inte använder så mycket. Behöver pengar till mina nya stolar.
 
Fredag: Jobba och sen hem och sova. Är så trött på fredagar nu för tiden. Trist men hoppas att det inte varar för evigt.
 
Lördag: Inga planer än, men träffa någon kompis tänker jag mig.
 
Söndag: Åka till mina föräldrar och äta våfflor, för det är våffeldagen, nam! Mycket bättre än semlor alla dagar i veckan. Förhoppningsvis kommer min farmor också som jag inte träffat på länge.
 
Hoppas ni får en fin vecka!
 
En något trött selfie från idag innan jag gick till jobbet.
#1 - - Ida:

Åh så gott med våfflor :D Hoppas det går bra på rehabakademin

Svar: Tack, jag det hoppas jag med!
Johanna