5 fina vårfynd på Tradera #haulternative

 
Ojoj, vad jag alltid känner stor lust att köpa lite nya kläder när det börjar bli vår/sommar. Håller ni med? Det är som att allt i ens garderob plötsligt känns för mörkt, stort eller tungt när det börjar vankas sol. Men för att nu inte gå loss på billiga plagg på kedjorna, som brukar kännas rätt dassiga i slutet av sommaren, har jag nu klickat hem några shorts och klänningar på Tradera som jag väntar spänt på nu. 
Har hittat mycket fint men kan ju inte köpa på mig för mycket. Så jag tänkte visa några godingar här som kanske någon av er vill ha? Here we go!
 
Dessa megafina lågskor som jag direkt hade haffat om dom var i min storlek. Hittade istället några svarta som jag nu budat på! Stl 40 och just nu 75kr. 
 
En mockajacka har väl ingen sagt nej till på våren? Det finns massor av såna här på second hand. Stl 36 och just nu 299 kr.
 
En klänning med papegojmönster, hallå liksom! Gillar den här fit and flare-modellen på klänningar. Denna kommer från en butik på Tradera som heter vintagecorner. Det finns lite olika uppfattningar om vad som är vintage men generellt kan man väl säga att det är lite finare second hand-kläder. Alltså inte Gina tricot-plagg från förra året. Stl 32-34 och fast pris 340kr.
 
Filippa K kan man hitta rätt mycket av om man söker på det på Tradera. Dom har oftast väldigt fin kvalitet och i mer klassiska modeller som brukar hålla över tid. Jag brukar köpa basplagg om jag hittar något. Lite dyrare såklart även second hand men värt priset. Här en riktig sommarklänning och dessutom helt ny med lappen kvar. Stl L och just nu 299 kr.
 
En fin linnekavaj i rosa. Rosa och linne på sommaren oh yes. Stl 42 och just nu 50 kr.
 
Förresten kommer ett extratips här på en second hand-sida jag hittade. Little sparrow vintage säljer så himla gulliga kläder för små barn. Kolla bara på den här folklore-klänningen.<3
Visa fler inlägg