En ny, begagnad dator från Billigteknik.se

 
Hej!
 
Idag är första dagen jag jobbar hemifrån. En dag i veckan ska jag göra detta som en del i min rehabilitering. Så otroligt skönt att det funkar. Jag har fått krångla lite med tekniken några veckor så att programmen går att använda hemifrån, men nu är allt äntligen igång!
 
Nu är inte det här min jobbdator (är nog inte så vanligt att man får jobba på Mac när man är statligt anställd...) utan jag tänkte visa min nya dator som jag köpt begagnat.
Som ni vet så älskar jag Tradera och tycker jag kan hitta det mesta där. Men jag kände mig lite tveksam till att köpa något så dyrt som en dator på Tradera. Då hade jag velat åka och kolla på den innan jag köpte och det kändes lite jobbigt. Men som med allt annat vet jag att det finns så mycket teknik folk köper och sedan ångrar sig och säljer vidare, nästan oanvända.
 
Så jag blev väldigt glad när jag hittade sidan Billigteknik.se som säljer begagnade datorer och skärmar. Dom klassar datorerna efter skick och det går också att köpa ett garantibevis på 6-12 månader även för begagnade datorer. Kändes väldigt säkert så jag slog till på en Macbook PRO 13 från 2012. Jag köpte den i klass A vilket betyder att den ska vara i bästa skick av det dom säljer. 
 
6500 betalade jag och en ny skulle ha kostat kring 11 000 kr. Känns som en win för både mig och miljön! Nu är jag långt ifrån någon expert på datorer, men jag har inte hittat något fel på min. Känns som att jag köpt en helt ny dator.
 
Anledningen till att jag ville ha en ny var för att jag äntligen köpt en kamera (som jag är lite sur över nu att jag inte försökte hitta en begagnat också), och ville kunna redigera bilderna. Nästa inköp blir att hitta ett stativ till kameran och en självutlösare. Men då blir det nog Tradera igen!
 
Har ni köpt teknik second hand någon gång? Hur gick det, yay eller nej?
 
Ha en fin fredag nu!
Visa fler inlägg