Äntligen Instagram!

 
 
Nu har jag, sist på pucken, blivit med Instagram också. Eller snarare har bloggen blivit med Instagram för jag ser det kontot som en förlängning av det jag gör här. 
Eftersom jag ändå tar mycket mer foton nu än vad jag gjort tidigare, innan jag började blogga, så tänkte jag att jag kan posta dom foton som inte får ett eget inlägg på Insta istället. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag kommer använda det ännu. Än så länge har det mest blivit bilder på vackra växter jag hittat. Har en grej för att fota rakt upp i träd för tillfället, så där så man ser ljuset igenom ni vet. Men det kanske inte är så roligt när det blir vinter:) Så vi får se vad det blir där!
Jag tog också bilden ovan, på Tunnelgatans ingång i Stockholm. Trodde att det var något nytt för jag hade faktiskt aldrig sett den förut, märkligt nog, men den var tydligen från 1800-talet. 
 
Har ni Instagram? Kom och häng med mig där i så fall, @en_sallsam_blogg heter jag där!
 
Andra ställen jag finns på är Facebook, Bloglovin och Pinterest
6 kommentarer publicerat i Vardag
Taggar: Facebook, Instagram, Pinterest, bloglovin, sociala medier
#1 - - Johanna Utterberg:

Nämen vad kul, får in och kika sen!! :)

#2 - - Amanda:

Så kul och fin bild!<3

Svar: Tack<3
Johanna

#3 - - Louise:

Va rolig att du skaffat instagram! :D

Svar: Visst är det!☺️
Johanna

#4 - - J:

Jo, den har ju funnits länge, Brunkebergstunneln. Smart om man snabbt vill ta sig från Sveavägen till Regeringsgatan! :) Men ger lite en känsla av instängdhet...Tänker på filmen Football Factory, eller om det var Hata Göteborg, när ett gäng fotbollshuliganer kommer vrålandes med baseballträn i ena änden av tunneln. Och när de ska vända, kommer ett annat beväpnat och skrikande gäng mot dem i andra! :) Då är det nog rätt kört, haha...

Utforska området lite mer! :) Går du upp för trapporna där och till vänster, kommer du efter brandstationen till Johannes Kyrka. Där är en rätt trevlig park! Var ofta där i yngre år. Sen kan du gå rakt igenom den snett till höger tills du kommer till en trappa som leder ned till Regeringsgatan. Eller fortsätta fram och sen vänster ut på Döbelnsgatan och Sveavägen igen. Då är man nära Observatorielunden, som också är rätt trevlig.


Svar: Oj, vilka bra tips!
Johanna

#5 - - Bella:

Instagram är helt klart bästa appen! Jag heter @bellaskoog där.

#6 - - Iza Palm:

Så härligt med instagram, jag använder det flitigast av alla sociala medier skulle jag vilja påstå xD