Mina 5 favorit-feel-good-serier just nu

Som halvtidssjukskriven är jag ju hemma en del och ja, då tittar jag mycket på tv. Jag kan absolut inte se något våldsamt eller hårt just nu utan jag vill ha mjuka, snälla och rätt lugna program. Det vill jag nog för det mesta när jag tänker efter, förstår inte alls grejen med att se Trueblood, Game of Thrones eller andra såna program, blir på riktigt bara illa berörd. Så här kommer mina favoritprogram just nu, som bara får mig att må bra!:)
 
Mike and Molly
 
Den här serien tycker jag är märkligt okänd, eller? En av dom roligaste komediserierna jag vet. Handlar om ett par som träffas på ett möte för överviktiga, gifter sig och sen tvingas flytta hem till hennes mamma. Det bästa med den är alla festliga kvinnoroller som får så ta mycket plats. Molly spelas av Melissa McCarthy och hon är ju alltid rolig och hennes syster och mamma (bilden) är så knäppa i birollerna. Fin och kärleksfull serie som gått i 6 säsonger. 
 
 
Det sitter i väggarna
 
En SVT-serie där en historiker och en byggnadsvårdare besöker familjer i gamla hem och berättar om dess historia och hur det bäst kan tas om hand om och renoveras. Är mycket roligare än det låter! Jag är själv inte så mycket för historieprogram, men här får man veta mer om personer som bott i hemmen på ett personligt sätt så det nästan blir som en saga. Sen är jag ju svag för miljövänlighet, så jag tycker det är så fint när man får veta hur man kan bevara och ta hand om gamla hus istället för att bara riva ut och bygga nytt. 
 
 
Världens bästa veterinär
 
Hittade detta program på SVT i veckan och wow vilken mysig serie! Det är en reality-serie om en otroligt hängiven veterinär i England som utvecklar och uppfinner metoder för att framförallt hjälpa husdjur med skador på ben, rygg och nacke. Kan vara lite brutalt om man har svårt för operationsblider, det verkar inte jag ha något problem med konstigt nog. Så mycket gulliga djur och kärleksfulla människor i ett program. Dessutom två asroliga receptionister. 
 
 
The great british bake off
 
TV4 får ursäkta men Hela Sverige bakar har ingenting mot detta program. Beror mycket på humorduon som programleder och juryn som består av Mary Berry och Paul Hollywood (alltså namnen!). Sen har jag börjat gilla brittiska program mer och mer. Dom är ofta lite mysigare än amerikanska som överlag kan vara rätt hårda och stressiga tycker jag. 
 
 
Mandelmanns gård
 
Har jag ju redan skrivit om men alltså tål att sägas igen. Så mysig serie som liksom får en att bara vilja flytta ut på landet, ha djur och aldrig mer vara i stan. Finns ett instagramkonto har jag precis upptäckt också!
 
 
Vad gillar ni att titta på? Och har ni några feel-good-program att tipsa om för jag kan behöva lite nya!?
#1 - - Emelie Karlsson:

Mina feel-good program är nog alla program när folk flyttar utomlands! Eller "Escape to the Country"! Jätte mysigt att se alla brittiska, äldre, hus!

Svar: Åh tack för tips, det måste jag kolla in! Gillar också såna serier😊
Johanna

#2 - - Tilda Barkselius:

Himla bra tips!

Svar: Tack vad kul!
Johanna

#3 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Har inte sett någon av dessa innan så tusen tack för tipsen! :) Själv är Vänner alltid min go-to för en liten stund av feelgood, har nog sett den serien minst tio gånger, haha ;)

Svar: Åh hoppas du gillar😊
Johanna

#4 - - Johanna Utterberg:

Vad kul och få se dina favoritserier just nu! :)

Svar: Tack, vad kul att du gillar det:)
Johanna

#5 - - Karin:

The great british bake off är såå himla mysigt. SÅ mycket sommarkänsla över det hela.

Svar: Ja det är det! Även fast det verkar regna rätt ofta när dom spelar in😉
Johanna